Πώς θα έρθουν οι νέες δουλειές; Πώς και με ποια σειρά θα μειώσουμε τους φόρους; Πώς θα γίνει καλύτερο και πιο αποτελεσματικό το Δημόσιο και δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες; Σ' αυτά τα ερωτήματα σκοπεύει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Πώς θα έρθουν οι νέες δουλειές; Πώς και με ποια σειρά θα μειώσουμε τους φόρους; Πώς θα γίνει καλύτερο και πιο αποτελεσματικό το Δημόσιο και δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες; Σ’ αυτά τα ερωτήματα σκοπεύει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ. 
Στόχος του επιτελείου της ΝΔ είναι στην Έκθεση να παρουσιαστεί το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα οικονομία. Μόνο που αυτό το σχέδιο δεν θα περιέχει τόσο αριθμούς και δεσμεύσεις αλλά θα περιγράφει διεξοδικά τους τρόπους και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να έρθουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και έτσι να μπει η χώρα ξανά σε τροχιά ανάπτυξης. 
Επιδίωξη του γαλάζιου στρατοπέδου είναι το παραπάνω σχέδιο να αναλυθεί στη ΔΕΘ προκειμένου η αξιωματική αντιπολίτευση να καταδείξει ότι οι διαφορές τη σε σύγκριση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – που ούτως ή άλλως έχει αλλεργία στις επενδύσεις – είναι πολλές και ποιοτικές.

Ήδη, από την αρχή της περασμένης εβδομάδας ο αρχηγός της ΝΔ έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει και να παρουσιάζει σημαντικό μέρος των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η χώρα για να έρθουν επενδύσεις.

Μάνος Χαραλαμπάκης

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr