Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί εν όψει της παρουσίας του στην 82η ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς και με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Β.Ελλάδας. Επίσης, το απόγευμα, θα συναντηθεί με τα Σωματεία των εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός».
Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί εν όψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα συναντηθεί στις 10:30 με τους παραγωγικούς φορείς και στις 13:30 με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.
Στις 17:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», «που πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).