Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ.Παπανδρέου: Ο Α.Τσίπρας σκυλεύει τη μνήμη του Α.Παπανδρέου

Γ.Παπανδρέου: Ο Α.Τσίπρας σκυλεύει τη μνήμη του Α.Παπανδρέου

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρεται στην σκληρή ανακοίνωση του Κινήματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή το άρθρο του Αλ.Τσίπρα. «Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του» τονίζεται ακόμη.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρεται στην σκληρή ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή το άρθρο του πρωθυπουργού. «Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του» τονίζεται ακόμη.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΩ αναφέρει:

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο Πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.

» Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του.

» Συγκρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου της Εθνικής Συμφιλίωσης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης με τον ίδιο, το διχασμό και το μίσος που επέφερε στην ελληνική κοινωνία από την αρχή της κρίσης, για να ανέβει τα σκαλιά της εξουσίας.

» Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους, αμνήμονες και εύκαιρα θύματα στον καιροσκοπισμό του. Στην ασυδοσία του κυνισμού του, στις απομιμήσεις μαϊμούδες, δεν θα απαντήσουμε εμείς, αλλά ο λαός».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024