
MotoGP: Στο χειρουργείο o V. Rossi
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο V. Rossi μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Ιταλία.
Επιτυχημένη κρίνεται η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο V. Rossi μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην Ιταλία κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσικλέτα enduro.
O Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί πόδι, τραυματισμός που το 2010 τον είχε κρατήσει μακριά από την ενεργό δράση για 41 ημέρες.
Μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα ο V. Rossi θέλησε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον Dr Raffaele Pascarella, ενώ υποσχέθηκε ότι κάνει ότι είναι εφικτό ώστε να επιστρέψει στους αγώνες το συντομότερο δυνατόν.
Ο επόμενος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στην πίστα του Misano και η απουσία του «γιατρού» θωρείται δεδομένο.
Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ότι ο V. Rossi θα απουσιάσει και από το Grand Prix που θα πραγματοποιηθεί στην Αραγονία της Ισπανίας στις 24 Σεπτεμβρίου.
auto.in.gr
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα

