
MotoGP: Στο χειρουργείο o V. Rossi
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο V. Rossi μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης στην Ιταλία.
Επιτυχημένη κρίνεται η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο V. Rossi μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην Ιταλία κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσικλέτα enduro.
O Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί πόδι, τραυματισμός που το 2010 τον είχε κρατήσει μακριά από την ενεργό δράση για 41 ημέρες.
Μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα ο V. Rossi θέλησε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον Dr Raffaele Pascarella, ενώ υποσχέθηκε ότι κάνει ότι είναι εφικτό ώστε να επιστρέψει στους αγώνες το συντομότερο δυνατόν.
Ο επόμενος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στην πίστα του Misano και η απουσία του «γιατρού» θωρείται δεδομένο.
Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ότι ο V. Rossi θα απουσιάσει και από το Grand Prix που θα πραγματοποιηθεί στην Αραγονία της Ισπανίας στις 24 Σεπτεμβρίου.
auto.in.gr
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς