Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε το «ρόστερ» της παρουσίας της στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης όπου θα παρουσιάσει το νέο Land Cruiser αλλά και μια νέα πρωτότυπη εκδοχή του δημοφιλούς όσο και εκκεντρικού σχεδιαστικά crossover της με την ονομασία Ηy-Power Concept.

Σύμφωνα με τις συστάσεις θα πρόκειται για μια αισθητικά αναβαθμισμένη εκδοχή του CH-R η οποία θα αναλάβει «να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την δυναμική όσο και έντονα συναισθηματική εικόνα του», αλλά και με τα όσα -λίγα- αφήνουν να εννοηθούν οι Ιάπωνες, θα δώσει τα διαπιστευτήριά μιας πρωτόλειας μορφής ενός νέου υβριδικού συνόλου το οποίο στο μέλλον θα πάρει μια θέση στην γκάμα του C-HR.

Την παρουσία της ιαπωνικής φίρμας θα συμπληρώσει το αναβαθμισμένο Land Cruiser χωρίς η Toyota να δίνει επί του παρόντος περισσότερα στοιχεία για αυτό, ενώ στο περίπτερο των Ιαπώνων στην Φρανκφούρτη θα βρεθεί και μία νέα εξοπλιστική έκδοση του Auris Touring Sport με τα διακριτικά «Freestyle».

Επίσης στην Φρανκφούρτη θα δώσει το παρών στην τελική της μορφή και η ισχυρότερη «hot» ‘εκδοση του Yaris με τα διακριτικά GRMN και ισχύ 215 ίππων.

auto.in.gr