
Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη μιας ρωσίδας γιαγιάς!
Αφού κουράστηκαν να περιμένουν τις τοπικές αρχές να φτιάξουν το δρόμο στο χωριό, γιαγιάδες από τη Ρωσία ανέλαβαν δράση. Βρήκαν και ενοικίασαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και έκαναν τη δουλειά μόνες τους.
Αφού κουράστηκαν να περιμένουν τις τοπικές αρχές να φτιάξουν το δρόμο στο χωριό, γιαγιάδες από τη Ρωσία ανέλαβαν δράση. Βρήκαν και ενοικίασαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και έκαναν τη δουλειά μόνες τους.
Οι τοπικές αρχές τις ενημέρωσαν ότι ο γεμάτος λακκούβες δρόμος του χωριό τους είναι «μια χαρά». Έτσι, οι γιαγιάδες πήραν τα φτυάρια και ξεκίνησαν δουλειά, προκαλώντας ντροπή στους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με το κανάλι Rossiya 24 news.
Μάλιστα, το γκρουπ από τις «μπαμπούσκες», όπως λέγονται αλλιώς οι «γιαγιάδες» στη Ρωσία, έβαλαν ένα μικρό ποσό χρημάτων από την τσέπη τους για ένα φορτίο με χαλίκι και έπιασαν δουλειά, με τη βοήθεια δύο αντρών.
Οι τοπικές αρχές, έπειτα από έλεγχο που έκαναν τον προηγούμενο μήνα, είπαν ότι δε χρειάζεται καμία επισκευή, παρά τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι χωρικοί αναγκάζονται να φτιάξουν μόνοι, τους δρόμους στην περιοχή.
Οι συγκεκριμένες γιαγιάδες χαρακτηρίστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ως «ηρωίδες της σύγχρονης εποχής».
Επιμέλεια: Μαρία Πετροπούλου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις





