Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι επενδύσεις στο επίκεντρο συνάντησης Παπαδημητρίου-πρέσβη ΗΠΑ

Το έντονο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τον πρέσβη των ΗΠΑ, κατά την οποία προετοιμάστηκαν και οι επόμενες ενέργειες για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η Ελλάδα αποτελεί φιλικό προορισμό προς την ανάπτυξη νέων επενδυτικών σχεδίων και η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να διευκολύνει τις ξένες άμεσες επενδύσεις, τόνισε ο υπουργός.

Το έντονο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τον πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Geoffrey Pyatt, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Αποτιμήθηκαν θετικά τα βήματα που έχουν προηγηθεί και προετοιμάστηκαν οι επόμενες ενέργειες, τόσο από την πλευρά του υπουργείου Οικονομίας, όσο και από την πλευρά της Πρεσβείας των ΗΠΑ, προστίθεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αποτελεί φιλικό προορισμό προς την ανάπτυξη νέων επενδυτικών σχεδίων και ότι η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να διευκολύνει τις ξένες άμεσες επενδύσεις.

Τέλος, συζητήθηκε το επικείμενο ταξίδι του κ. Παπαδημητρίου στις ΗΠΑ τον προσεχή Οκτώβρη.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024