Την πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε ο Νικ Κύργιος στον 1ο γύρο του Αμερικανικού όπεν και μάλιστα από αντίπαλο που βρίσκεται στο νο 235 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας ηττήθηκε με 6-3, 1-6, 6-4, 6-1 από τον 28χρονο Αυστραλό Τζον Μάιλμαν. Ο Κύργιος στον 1ο γύρο είχε αποκλειστεί και στο Γουίμπλεντον, ενώ φέτος στα άλλα δύο Grand Slam, το Αυστραλιανό όπεν και το Ρολάν Γκαρός, είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα