Μετά τις πλημμύρες στο Τέξας έρχονται… 350 αλιγάτορες
Δεν έφταναν όλες οι δοκιμασίες με τις οποίες έχουν έρθει αντιμέτωποι τόσες ημέρες οι κάτοικοι του Τέξας λόγω του Χάρβεϊ, τώρα ο ιδιοκτήτης ενός πάρκου θαλάσσιας ζωής που βρίσκεται ανατολικά του Χιούστον προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος, αν συνεχιστούν οι εκτεταμένες πλημμύρες, οι 350 αλιγάτορες που φιλοξενεί, να δραπετεύσουν...
Δεν έφταναν όλες οι δοκιμασίες με τις οποίες έχουν έρθει αντιμέτωποι
τόσες ημέρες οι κάτοικοι του Τέξας λόγω του Χάρβεϊ, τώρα ο ιδιοκτήτης
ενός πάρκου θαλάσσιας ζωής που βρίσκεται ανατολικά του Χιούστον
προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος, αν συνεχιστούν οι εκτεταμένες
πλημμύρες, οι 350
αλιγάτορες που φιλοξενεί, να δραπετεύσουν…
Ο Γκάρι Σόρατζ, ο ιδιοκτήτης του Gator Country στο Μπόμοντ του Τέξας, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KFDM ότι παρότι το καταφύγιό του χρησιμοποιεί «πιστοποιημένη, ψηλή περίφραξη», αυτή πιθανόν να μην καταφέρει να εμποδίσει τους εκατοντάδες αλιγάτορες να διαφύγουν αν συνεχίσει η άνοδος της στάθμης των νερών από τις πλημμύρες.
Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις προκάλεσαν τον εκτοπισμό των ερπετών αυτών στην περιοχή, όπως επισήμανε το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Φορτ Μπεντ, αναγκάζοντας τους αλιγάτορες να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο.
«Αφήστε τους μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά», έγραψε το γραφείο του σερίφη στο Twitter την περασμένη εβδομάδα. Το μήνυμα συνοδευόταν μάλιστα από φωτογραφίες που έδειχναν αλιγάτορες σε έναν αυτοκινητόδρομο, μέσα σε μια αυλή σπιτιού και κάτω από ένα αυτοκίνητο.
Ένας από τους αλιγάτορες του Gator Country δραπέτευσε την Δευτέρα, όπως έγραψε η Beaumont Enterprise. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το KFDM, ευτυχώς δύο από τους μεγαλύτερους αλιγάτορες που φιλοξενεί ο Σόρατζ -ο Μεγάλος Αλ και ο Μεγάλος Τεξ- παραμένουν ασφαλείς μέσα σε τρέιλερ.
in.gr
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
- Φλόριντα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 31χρονης που κατασπάραξε αλιγάτορας – «Αυτό ήταν το τελευταίο που μου είπε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442