
Την ερχόμενη Πέμπτη η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα εργασιακά
Αρχίζει αύριο, Πέμπτη, η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου θα κληθούν να εκφράσουν τις απόψεις τους οι αρμόδιοι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς. Στην Ολομέλεια της Βουλής προγραμματίστηκε να εισαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και να ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφισή του σε δύο συνεδριάσεις, Τετάρτη και Πέμπτη.
Αρχίζει αύριο, Πέμπτη, στις 11:00 το πρωί στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που αφορά «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».
Όπως συμφωνήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, η συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ αύριο το απόγευμα θα κληθούν να εκφράσουν τις απόψεις τους οι αρμόδιοι κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.
Στην Ολομέλεια της Βουλής προγραμματίστηκε να εισαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και να ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφισή του σε δύο συνεδριάσεις, Τετάρτη και Πέμπτη.
- Σπαρακτικές εικόνες από τη Γάζα: Παιδιά παίζουν «κηδεία» στα χαλάσματα
- Καλπάζει η ακρίβεια λόγω πολέμου – Αυξάνεται ο πληθωρισμός, συνεχίζονται οι ανατιμήσεις
- «Σοβαρή εξέλιξη», λέει ο Μαρινάκης για τη νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ – Μουδιασμένη η κυβέρνηση
- Το «my way» του Γιοβάνοβιτς θα εξαρτηθεί από τα «εξάρια»
- Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα: Έκτακτα μέτρα σήμερα για την προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,5% η ανεργία τον Φεβρουάριο – Αναλυτικοί πίνακες με τα στοιχεία


