Το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του παραστάσεων του Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών στον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα για το 2017, ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.
Ο Άθως Δανέλλης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη και της παρέας του με έργα όπως «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο Φίδι», «Ο Καραγκιόζης Μυστικός Πράκτορας», «Η Συμμορία των Πειρατών», «Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος», «Το Μαγεμένο δέντρο», «Ο ασύλληπτος κουρσάρος», «Ο Καραγκιόζης εκπαιδεύεται», «Ο Καπετάν Ανίκητος», «Το στοιχειωμένο Κάστρο», «Μια νύφη για κλάματα», «Καπετάν Γκρής» και άλλα πολλά.
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ξεκινούν, επίσης, και τα εργαστήρια θεάτρου σκιών, 10:30 π.μ. έως 12:00 π.μ. Ο Άθως Δανέλλης και η κουκλοπαίκτρια – κουκλοποιός Σωτηρία Καραπατάκη θα μάθουν την Τέχνη και την Τεχνική του Παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών στα παιδιά.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.