
Απελευθέρωση της Ταλ Αφάρ: Το ISIS xάνει το τελευταίο προπύργιο στο Ιράκ
Οι ιρακινές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο σχεδόν ολόκληρης της πόλης Ταλ Αφάρ, του προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στα βορειοδυτικά της χώρας.
Οι ιρακινές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο σχεδόν ολόκληρης της πόλης Ταλ Αφάρ -προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στα βορειοδυτικά της χώρας- αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ιρακινός στρατός.
Οι συγκρούσεις μαίνονται στην αλ-Αγιαντίγια, μια μικρή περιοχή λίγο έξω από την πόλη.
Οι ιρακινές δυνάμεις περίμεναν να ανακτήσουν τον έλεγχο των περιοχών γύρω από την πόλη για να ανακοινώσουν την νίκη τους.
Η Ταλ Αφάρ ήταν ο τελευταίος στόχος του υποστηριζόμενου από τις ΗΠΑ συνασπισμού επί της τζιχαντιστικής οργάνωσης έπειτα από την ανακατάληψη τον Ιούλιο της Μοσούλης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»

