
Ρωσία: Τουλάχιστον 16 νεκροί από την πτώση λεωφορείου στη θάλασσα
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από την πτώση λεωφορείου στη θάλασσα στο Κρασνοντάρ της νότιας Ρωσίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από την πτώση λεωφορείου στη θάλασσα στο Κρασνοντάρ της νότιας Ρωσίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.
«Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, 24 διασώθηκαν, οκτώ από αυτούς νοσηλεύονται», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαιναν 38 άνθρωποι, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης.
Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι όλοι οι επιβαίνοντες ήταν εργάτες και ότι πέντε από τους οκτώ τραυματίες είναι σοβαρά.
Σύμφωνα με το AFP, οι εργάτες δούλευαν στην ρωσική εταιρεία Tamanneftegaz. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά αίτια για το δυστύχημα, μεταξύ των οποίων και να ευθύνεται ο οδηγός του λεωφορείου.
ΑΠΕ/Reuters/Sputnik
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)

