
Στην εντατική το κοριτσάκι που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα
Σε βαριά αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκρατείου το ηλικίας 2,5 ετών κοριτσάκι που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα στην Λάρισα.
Σε βαριά αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου το ηλικίας 2,5 ετών κοριτσάκι που καταπλακώθηκε προχτές από καγκελόπορτα σε παραθεριστική περιοχή της Λάρισας.
Όπως ανάφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας της η οποία είναι σοβαρή αλλά σταθερή.
Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι αρχικά είχε μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας και από εκεί διακομίστηκε προχτές το βράδυ στο Ιπποκράτειο όπου, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αξονική, χτες τα ξημερώματα εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]



