Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

...

Ηταν Σεπτέμβριος του 1999 όταν το in.gr άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά. Και ήταν εκείνη την ημέρα που εγκαινιάστηκε η ψηφιακή εποχή στη χώρα μας: το in.gr ήταν το πρώτο portal και με μια ειδησεογραφική ύλη τόσο ευρείας γκάμας που μπορούσε να συγκριθεί μόνο με εκείνη αντίστοιχων του εξωτερικού. Κι αν σύντομα κατέκτησε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, ήταν επειδή η πλούσια αυτή ύλη υποστηριζόταν από έναν σύγχρονο σχεδιασμό, μια μοναδική λειτουργικότητα, τον οφειλόμενο σεβασμό στον επισκέπτη κι ένα κύρος που εγγυούνταν τότε οι άνθρωποι του ιστορικού Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Είναι προφανές ότι με τη σύντομη μεν αλλά τόσο πυκνή ιστορία του, το in.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τον 21ο αιώνα. Κι ότι έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα που επέβαλαν πρακτικοί λόγοι, οι μηχανές του θα ξαναέπαιρναν μπροστά για να εξακολουθήσουν να πλοηγούν τους επισκέπτες, τους νέους αλλά και τους παλαιότερους που ταξίδεψαν μαζί του από τα πρώτα του βήματα, στην ψηφιακή εποχή. Σε αυτήν την εποχή που εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, το in.gr θα πορευτεί όχι μόνο με τα δοκιμασμένα του υλικά, αλλά και με όλα τα εφόδια που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Η δύναμή του ήταν πάντα η ικανότητά του να ανανεώνεται.

Είμαστε και πάλι εδώ. Για να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε χωρίς κραυγές τους αναγνώστες μας. Για να καταθέτουμε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την εστίαση έως τις εκθέσεις, το βιβλίο και τις παραστάσεις του δρόμου. Για να καθοδηγούμε με τους χάρτες μας, για να διακινούμε νέες ιδέες, για να εμπλουτίσουμε μια δύσκολη καθημερινότητα με το «ευ ζην». Είμαστε πάλι εδώ. Και είσαστε μαζί μας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024