
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Όσκαρ Πιστόριους
Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ διακομίσθηκε την Πέμπτη ο Οσκαρ Πίστοριους, ο Νοτιοαφρικανός «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του στίβου που εκτίει εξαετή ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της φυλακής, ο Πιστόριους θα παραμείνει μια νύχτα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ιατρική παρακολούθηση, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ διακομίσθηκε την Πέμπτη ο Οσκαρ Πίστοριους, ο Νοτιοαφρικανός «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του στίβου που εκτίει εξαετή ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της φυλακής, ο Πιστόριους θα παραμείνει μια νύχτα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ιατρική παρακολούθηση, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Ο ίδιος είπε πως δεν μπορεί να σχολιάσει τα όσα έγραψε μια ιστοσελίδα, ότι δηλαδή ο Πίστοριους υπέφερε από πόνους στο στήθος και το προσωπικό της φυλακής υποπτεύθηκε ότι υπέστη έμφραγμα. «Δεν γνωρίζω τι γράφτηκε ή από τι υποφέρει» είπε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε σε εξωτερικό νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις…».
Τον περασμένο Αύγουστο ο Πιστόριους διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στους καρπούς του και πολλοί έκαναν λόγο για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε και το απέδωσε σε πτώση του από το κρεβάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό

