Ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι της Κω
Ξεκίνησαν την Πέμπτη τα έργα αποκατάστασης στο λιμάνι της Κω για τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός, προκειμένου να διασφαλιστεί και πάλι η προσέγγιση των πλοίων της ακτοπλοΐας.
Ξεκίνησαν την Πέμπτη τα έργα αποκατάστασης στο λιμάνι της Κω για τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός, προκειμένου να διασφαλιστεί και πάλι η προσέγγιση των πλοίων της ακτοπλοΐας.
Το έργο διεξάγεται υπό την πλήρη ευθύνη και επίβλεψη του υπουργείου Υποδομών, το οποίο έκανε τη σχετική μελέτη.
«Η λύση αυτή, οφείλουμε να επισημάνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι έχει προσωρινό χαρακτήρα» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Κω, επισημαίνοντας ότι εργάζεται για τη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης πρότασης για τον πλήρη ανασχεδιασμό του χάρτη των λιμενικών εγκαταστάσεων στο νησί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπλόκο του ΣτΕ στην επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλία Μύτακας της Μήλου
- Εγκρίθηκε στην ΕΕ το συνδυαστικό εμβόλιο της Moderna για Covid και γρίπη
- «Παραμένει και του χρόνου στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ»
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442