
Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας κοντά στη Λάρισα
Εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε στη Φθιώτιδα, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο ύψος της Καλλιπεύκης Δομοκού, με αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή.
Εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε στη Φθιώτιδα, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο ύψος της Καλλιπεύκης Δομοκού, με αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από τη στιγμή εκείνη τα δρομολόγια Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος εκτελούνται με λεωφορεία.
Λόγω του δύσβατου του σημείου και των πολλών βαγονιών της αμαξοστοιχίας η ζημιά πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί μέσα στην ημέρα και μέχρι τότε το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με λεωφορεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δωρεάς του Kaizen Foundation προς την Πολιτική Προστασία
- Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Αραμπατζή: «Εσείς καλούσατε στα τηλέφωνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» – «Οφείλετε συγγνώμη»
- Κόμο – Παρί FC: Η μάχη των Hartono και Arnault απέναντι στην ποδοσφαιρική ελίτ
- Δημος Μεταμόρφωσης: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της οδού Αξελού απο Σωκράτους προς την οδό Τατοΐου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 50 τραυματίες, ζημιές σε γέφυρες, δρόμους και κτίρια – Εικόνες και βίντεο
- Γαλλία: Πέντε σοροί νεογέννητων βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια σε σπίτι ζευγαριού


