Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Παρίσι έτοιμο να υποδεχτεί το νέο του σταρ: Νεϊμάρ!

Το Παρίσι έτοιμο να υποδεχτεί το νέο του σταρ: Νεϊμάρ!

Το σίριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του. Στη γαλλική πρωτεύουσα έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την παρουσίαση του παίκτη. Η γαλλική εφημερίδα L'Equipe, που επικαλείται πηγή στην Μπαρτσελόνα, βεβαιώνει πως ο Βραζιλιάνος σταρ θα αγωνιστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πολλά ΜΜΕ της χώρας, εικάζουν ότι οι ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του. Ο Βραζιλιάνος «πέταξε» στην Κίνα να εκπληρώσει μια σειρά από διαφημιστικές δεσμεύσεις και παρόλο που αναμενόταν ότι θα έκανε στάση στο Κατάρ για ιατρικές εξετάσεις, φαίνεται να πηγαίνει απευθείας από την Κίνα στη Σαγκάη. Ο πατέρα του, που είναι και μάνατζέρ του, προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφή.

Στη γαλλική πρωτεύουσα έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την παρουσίαση του παίκτη. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο σεΐχης Νάσερ Αλ-Κελαιφί, ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα, θα φύγει από τη Βαρκελώνη: «Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να αφήσει τη Μπαρτσελόνα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης η γαλλική εφημερίδα L’Equipe, που επικαλείται πηγή στην Μπαρτσελόνα, βεβαιώνει ότι ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πολλά ΜΜΕ της χώρας, εικάζουν ότι οι ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024