
Τράπεζα Πειραιώς: Ο Σπύρος Λορεντζιάδης νέος σύμβουλος διοίκησης
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με τον Σπύρο Λορεντζιάδη, ο οποίος θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χρήστο Μεγάλου.
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με τον Σπύρο Λορεντζιάδη, ο οποίος θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χρήστο Μεγάλου.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Λορεντζιάδης, εντάσσεται στην Τράπεζα ως Σύμβουλος Διοίκησης στο Γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, με σκοπό να συμβάλλει σε θέματα Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου και Λειτουργικού Κινδύνου.
O Σπύρος Λορεντζιάδης έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Arthur Andersen and Co, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας, της Eurobank και της Εμπορικής Τράπεζας. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος της Audit Committee της EurobankErgasias και της Εμπορικής Τράπεζας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
