
ΝΔ: Χρόνια πολλά κ. Τσίπρα και με ένα νέο αφήγημα από την αντιπολίτευση
«Ευχόμαστε στον κ. Τσίπρα χρόνια πολλά. Και στα επόμενα γενέθλιά του να έχει βρει νέο αφήγημα, καθώς θα το χρειαστεί για τα έδρανα της αντιπολίτευσης που θα βρίσκεται» σχολίασε η ΝΔ για την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ευχόμαστε στον κ. Τσίπρα χρόνια πολλά. Και στα επόμενα γενέθλιά του να έχει βρει νέο αφήγημα, καθώς θα το χρειαστεί για τα έδρανα της αντιπολίτευσης που θα βρίσκεται» σχολίασε η ΝΔ για την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «φαντασιώνεται μία άλλη πραγματικότητα στη χώρα».
«Μιλώντας διαρκώς σε ελεγχόμενα ακροατήρια, ο κ. Τσίπρας δείχνει με τους “πανηγυρικούς” του να έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας.
Στην διαδρομή του από το Μέγαρο Μαξίμου στο Μέγαρο Μουσικής τα βρίσκει όλα υπέροχα. Παντού γελαστά πρόσωπα, άνθρωποι χωρίς προβλήματα, και κάτι… λίγους κατσούφηδες τους αναλαμβάνει… ο Ρουβίκωνας.
Το ότι ο Πρωθυπουργός φαντασιώνεται μια άλλη πραγματικότητα στην χώρα του, είναι εξ ίσου επικίνδυνο με την ανικανότητα και την αδυναμία τόσο την δίκη του, όσο και της Κυβέρνησης του.
»Πολύ καλά τα όνειρα θερινής νυκτός, υπάρχει όμως και ο εφιάλτης που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες. Αυτή Των φόρων, της ανεργίας, των κομμένων συντάξεων, των διαλυμένων νοσοκομείων, της υποβαθμισμένης παιδείας. Αλλά αυτά είναι πολύ στενάχωρα για τον κ Τσίπρα» ανάφερε το ΠΑΣΟΚ.
«Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε αναλυτικά το τεχνητό success story της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς πολιτικής» αναφέρει σε σχόλιο της η ΔΗΜΑΡ για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός παρουσίασε ως προοδευτική την επιδοματική πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά, και υπογραμμίζει πως ακολούθησε τον δρόμο του διχασμού, ενώ σήμερα η χώρα χρειάζεται συνεννόηση.
Συνεχίζοντας στο ίδιο πρίσμα, η ΔΗΜΑΡ παρατηρεί πως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όραμα για την Ελλάδα και τη νέα γενιά, ενώ με την πολιτική του απογοητεύει και διώχνει τους νέους. «Τουλάχιστον όμως σήμερα καταλάβαμε σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε ότι συναντά χαμογελαστά πρόσωπα: στα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι μόνοι ευχαριστημένοι από την ασκούμενη πολιτική» σημειώνει καταληκτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
