Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γαμπρός Τραμπ καταθέτει στο Κογκρέσο για τη ρωσική ανάμειξη

Ο γαμπρός Τραμπ καταθέτει στο Κογκρέσο για τη ρωσική ανάμειξη

Ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας καταθέτει ο Τζάρεντ Κάσνερ, γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016. Η κατάθεσή του θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε άλλη Επιτροπή θα καταθέσει την Τετάρτη ο υιός Τραμπ.

Ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας καταθέτει ο Τζάρεντ Κάσνερ, γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016, αλλά και την περίφημη συνάντηση του υιού Τραμπ με τη Ρωσίδα δικηγόρο.

Ο Κάσνερ θα καταθέσει στην Επιτροπή Πληροφοριών, ενώ ο υιός Τραμπ και ο Πολ Μάναφορντ -επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ- θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης στις 26 Ιουλίου.

O υιός Τραμπ αναμένεται να καταθέσει για τη συνάντησή του με Ρωσίδα δικηγόρο, η οποία υποτίθεται ότι θα του έδινε στοιχεία «που θα έβλαπταν» την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τη συνάντηση, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα το ύποπτο. Συμπλήρωσε δε ότι δεν ενημέρωσε τον πατέρα του, διότι δεν το θεώρησε σημαντικό.

Και μπορεί η δικηγόρος να δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είχε καμία σχέση με το Κρεμλίνο, ωστόσο, η κυβέρνηση της Ρωσίας έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση:

«Δεν υπάρχει τίποτα για να διερευνηθεί στις επαφές της Βεσελνίτσκαγια με την ομάδα του αμερικανού προέδρου» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Στην υπόθεση αναέρθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ: «Έμαθα με έκπληξη ότι μία ρωσίδα δικηγόρος και ο γιος του Τραμπ κατηγορούνται ότι συναντήθηκαν.

» Για εμένα, αυτό είναι τρελό. Τι πρόβλημα ή απειλή μπορεί να υπάρξει από το ότι ο οποιοσδήποτε μίλησε με κάποιον δικηγόρο;» αναρωτήθηκε, λέγοντας σε άλλο σημείο πως πρόκειται για απόπειρα «σοβαρών ανθρώπων να δημιουργήσουν ζήτημα εκ του μη όντος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024