Σεισμός 4,2 βαθμών κοντά στο Αματρίτσε της κεντρικής Ιταλίας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών έπληξε νωρίς το πρωί την κεντρική Ιταλία, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών έπληξε νωρίς το πρωί την κεντρική Ιταλία, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:13 (τοπική ώρα) και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 3χλμ από την κοινότητα Καμποτόστο, στην επαρχία της Λ’ Άκουιλα και σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το Αματρίτσε.
Στις 24 Αυγούστου 2016 το Αματρίτσε συγκλονίστηκε από μια δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν σχεδόν 300 άνθρωποι και να ισοπεδωθούν πολλά γειτονικά χωριά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων

