
Συνελήφθη 30χρονος για καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων στο τραμ
Συνελήφθη επ' αυτοφώρω το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προξένησε φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα στην αποβάθρα του τραμ.
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προξένησε φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα στην αποβάθρα του τραμ.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
