
ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια
Αμετάβλητα στα ιστορικά τους χαμηλά που ισχύουν από τον Μάρτιο 2016 διατήρησε τα βασικά επιτόκια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος στην Φρανκφούρτη.
Αμετάβλητα στα ιστορικά τους χαμηλά που ισχύουν από τον Μάρτιο 2016 διατήρησε τα βασικά επιτόκια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος στην Φρανκφούρτη.
Ως ανεμένετο, η ΕΚΤ διατήρησε στο 0% το επιτόκιο των πράξεων κύριας αναχρηματοδότησης, στο 0,25% τα επιτόκια της διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης και στο -0,4%. το επιτόκιο διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων.
Η ΕΚΤ δεν μετέβαλε το εκτεταμένο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, αφήνοντας περιθώριο για την αύξηση του ποσού, που σήμερα βρίσκεται στα 60 δισεκατομμύρια ευρώ ανά μήνα, ή της χρονικής του διάρκειας, εάν παραστεί ανάγκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέρασε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros o Τσιτσιπάς
- Ιρλανδία: Θέλει να απαγορεύσει τις εισαγωγές αγαθών από ισραηλινούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- «Θεραπείες» μεταστροφής: Βασανιστήρια με ψευδοεπιστημονικό μανδύα – Πώς η Ελλάδα τις επιτρέπει από το παράθυρο
- Πάμε μια βόλτα;: Ιστορίες και αναμνήσεις γεμάτες χιούμορ και συγκίνηση από τον Θανάση Αλευρά
- Συγκλόνισε η μητέρα του Παρασκευά Άντζα: «Η αρρώστια τον καθάρισε σε 7 μήνες» (vid)
- ΑΣΕΠ: Δημοσιεύτηκε προκήρυξη για 4.747 θέσεις για αυτούς που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό
