
Θεσσαλονίκη: Αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς μέχρι 1 Οκτωβρίου
Την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς έως την 1η Οκτωβρίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης στην έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους.
Την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς έως την 1η Οκτωβρίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης στην έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου του Εφετείου Θεσσαλονίκης, μετά την 1η Οκτωβρίου θα αποφασιστεί, σε νέα Γενική Συνέλευση η περαιτέρω στάση επί της αποχής.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κομισιόν: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα
- Βαρδακαστάνης: Εκτός κομματικής γραμμής τοποθετήθηκε ο Δούκας – Το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το συνέδριο με καθαρές πολιτικές θέσεις
- Λεωνίδιο: Νεαρή αναρριχήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας
- Στη Στοκχόλμη η αποστολή της Εθνικής (vids)
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση
