
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες, επιδείνωση έως και τη Δευτέρα
Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα επηρεαστούν: Την Κυριακή η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η Ανατολική Στερεά η Εύβοια και η Βορειοανατολική Πελοπόννησος.
Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας θα επηρεαστούν η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονυίου, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά -περιλαμβανομένης πρόσκαιρα της Αττικής- η Εύβοια, η Βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.
Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, την Χαλκιδική και στον Θερμαϊκό) τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοζάνη: 15 νεκρά πρόβατα και μεγάλες καταστροφές από επίθεση αρκούδας σε κτηνοτροφική μονάδα
- Ανατροπή με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπακς: «Είμαι εδώ 13 χρόνια και ελπίζω να μείνω για πολλά ακόμα» (vid)
- Μαρινάκης: Καμία ευνοϊκή ρύθμιση από την κυβέρνηση για τον Ντίλιαν και τους άλλους κατηγορούμενους για τις υποκλοπές
- Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι τέλος Ιουνίου – Τα επιδόματα που πληρώνονται
- «Μανιακός ο Τραμπ, καταστρέφει ό,τι όμορφο υπάρχει», λέει ο Ρίτσαρντ Γκιρ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σφοδρή μαζική ρωσική επίθεση