
Αναλαμβάνει εκτελεστικός διευθυντής της Ρόμα ο Τότι
Ο Φραντσέσκο Τότι, μετά τον αποχαιρετισμό με δάκρυα στο «Oλίμπικο» στη Ρόμα και παρά τις προτάσεις από ΗΠΑ και Ιαπωνία, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για ν' αναλάβει διοικητικό πόστο. Συγκεκριμένα Ο «capitano» συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, και συμφώνησαν ν' αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, ενώ επίσης θα αποτελεί επίσης την «εικόνα» του συλλόγου.
Ο Φραντσέσκο Τότι, μετά τον αποχαιρετισμό με δάκρυα στο «Oλίμπικο» στη Ρόμα και παρά τις προτάσεις από ΗΠΑ και Ιαπωνία, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για ν’ αναλάβει διοικητικό πόστο.
Συγκεκριμένα Ο «capitano» συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, και συμφώνησαν ν’ αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, ενώ επίσης θα αποτελεί επίσης την «εικόνα» του συλλόγου.
«Δεν έχω υπογράψει ακόμα να αναλάβω διευθυντής αλλά σύντομα θα είμαι», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Τότι, ενώ ο προπονητής της Ρόμα Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μαθαίνοντας τις εξελίξεις σχολίασε από το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται η ομάδα: «Ο Τότι είναι η Ρόμα και η Ρόμα είναι αυτός»!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό



