
Παπαδόπουλος-Μηλιώκας-Γιοκαρίνης-Ζιώγαλας πάνε παραλία
...
Συνέντευξη: Τζωρτζίνα Ντούτση / Λήψεις-Μοντάζ: Αλεξάνδρα Γρυπάρη
Η κάμερα του in.gr συνάντησε τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Μηλιώκα, Γιάννη Γιοκαρίνη και Νίκο Ζιώγαλα λίγες ημέρες πριν το μεγάλο beach πάρτι που ετοιμάζουν στην πλαζ του Αγίου Κοσμά.
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Κύτταρο, τον περασμένο χειμώνα, η παρέα σμίγει ξανά την Παρασκευή 21 Ιουλίου για μια καλοκαιρινή συναυλία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Kokomo Beach Bar.
Εκεί θα ενώσουν για ακόμα μια φορά τις φωνές και τις διαχρονικές επιτυχίες του απογειώνοντας το κέφι με τραγούδια όπως τα: «Κιθαρίστας ή Ντράμερ», «Γοριλάκι», «Βασιλική», «Για το Καλό μου», «Γυριστρούλα», «σαν Σταρ του Σινεμά», «Μενεξεδιά», «Τσικαμπούμ», «Κακοσάλεσι», «Πάρε με απόψε πάρε με»«Ευλαμπία», «Κουρσάρος», «Ροζ», «Βασιλική», «Νοσταλγός του Rock n Roll», «Για να σε εκδικηθώ», «Το παλιό μου παλτό», «Greko Μασκαρά», «Ανεμώνα», κ.ά.
Παράλληλα, οι τέσσερις καλλιτέχνες ετοιμάζουν και τις νέες τους δουλειές που αναμένεται να μας παρουσιάσουν σύντομα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, είναι ήδη στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο του άλμπουμ, ενώ ετοιμάζει και ένα κομμάτι αφιερωμένο στη Σαλαμίνα, σε στίχους Γιάννη Μηλιώκα και μουσική δική του, ο Γιάννης Μηλιώκας μας μίλησε για το νέο του τραγούδι με το Νίκο Ζιώγαλα και τον Διονύση Τσακνή, «το οποίο εξηγεί τι πάθαμε τα τελευταία 50 χρόνια, διότι όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον», ενώ ο Νίκος Ζιώγαλας θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο του κομμάτι με τίτλο «Οι φίλοι μου», σε μουσική Μπάμπη Περσίδη και στίχους Σούλη Λιάκου.
*Δείτε τη συνέντευξη στην αρχή του άρθρου
entertainment.in.gr
- ΕΟΠΥΥ: Υποψήφιος βουλευτής ο αρχηγός του κυκλώματος με τις απάτες – Πώς έστησε «βιομηχανία» με χιλιάδες εικονικές συνταγογραφήσεις
- Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου που βυθίστηκε μετά από πυρκαγιά
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;