
«Έπεσε» η τιμωρία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με Πλατανιά
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλλει στους «ερυθρόλευκους» ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τον αγώνα με τον Πλατανιά.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλλει στους «ερυθρόλευκους» ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τον αγώνα με τον Πλατανιά.
Η Επιτροπή κήρυξε απαράδεκτη την δίωξη που ασκήθηκε στις 16 Μαΐου από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας, προς το οποίο διαβίβασε την υπόθεση για «περαιτέρω ενέργειες», όπως επισημαίνεται.
Αναλυτικά:
«Απόφαση 40/12-7-2017
Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.
Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία ευκαιρία του Πολάκη για πρόεδρος – Σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης στην Κεντρική Επιτροπή
- Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων – Το ωράριο
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- The Dreamers: Έρωτας, δράμα, πολιτική – Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη Nouvelle Vague
- Τουρκία: Σεισμός 5 Ρίχτερ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα



