Τελευταία ημέρα καύσωνα – Ανάσα δροσιάς από την Παρασκευή
Τις τελευταίες του ώρες διανύει το νέο κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα με τις υψηλότερες τιμές του υδραργύρου να σημειώνονται στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα. Σήμερα, Πέμπτη ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 39 με 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου. Ανάσα δροσιάς αναμένεται από αύριο, Παρασκευή.
Τις τελευταίες του ώρες διανύει το νέο κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα με τις υψηλότερες τιμές του υδραργύρου να σημειώνονται στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα.
Σήμερα, Πέμπτη ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 39 με 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου.
Στις παραθαλάσσιες περιοχές, τα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 36-38 βαθμούς Κελσίου.
Όμως, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.
Ανάσα δροσιάς αναμένεται από την Παρασκευή, οπότε η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια η οποία θα γίνει αισθητή αρχικά στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Σάββατο σε όλη τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: 12 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας – 10.000 πτήσεις ακυρώθηκαν
- Η αποκάλυψη του προέδρου της Παρτιζάν για Μίτσιτς: «Ήθελα να τον φέρω – Του έδωσα 10.000.000 ευρώ για 3 χρόνια»
- Το στοίχημα του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη για να αποτελέσει πραγματικά αντίπαλο δέος
- From Crisis to Clicks: How Greek Banks Went Fully Digital
- Airbnb: Νέοι περιορισμοί το 2026 – Σε ποια περίπτωση χάνεται η άδεια μίσθωσης
- Ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο τρίποντο κόντρα στον Βόλο – Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη

