Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Techniques Festival: 12 ώρες ηλεκτρονικής non-stop μουσικής

Techniques Festival: 12 ώρες ηλεκτρονικής non-stop μουσικής

...

To φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Techniques επιστρέφει ανανεωμένο, ανοίγοντας τις πύλες του σε δυο massive stages. Για πρώτη φορά τόσα σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής συγκεντρώνονται σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, με τη σφραγίδα του Blend.

H 6η διοργάνωση του οπτικοακουστικού φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, Techniques, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall και Αcro, από τις 11 το βράδυ έως τις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας, με 12 ώρες non stop μουσικής.

Στο Stage 1 – Gazi Music Hall θα βρεθούν οι:

  • Chris Liebing
  • Richie Hawtin

Support: Fabio Florido / Manolaco / Mikee

Ο Richie Hawtin είναι ο άνθρωπος ορόσημο που κατάφερε να κάνει το όνομά του συνώνυμο με την πρωτοπορία στην ηλεκτρονική μουσική. Επιστρέφει στην Ελλάδα ως ο αδιαφιλονίκητος headliner αυτού του φεστιβαλικού event. Ο Hawtin βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής για πάνω από δύο δεκαετίες και θεωρείται ως ένας από τους πρωτοπόρους του minimal techno ήχου. Στις δισκογραφικές του εταιρίες Minus και Plus 8 έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες παραγωγές μετεράστια επιτυχία παγκοσμίως.
Γνωστός ως Plastikman μέσα από τα πασίγνωστα live DJ sets του έδωσε στην techno ένα μοναδικό πρόσωπο με μια σειρά τεσσάρων αριστοτεχνικών άλμπουμ. Έχει κάνει εμφανίσεις στα σημαντικότερα φεστιβάλ του κόσμου όπως το Glastonbury, Tribal Gathering, κ.ά..

Ο γερμανός πρωτοπόρος της techno, Chris Liebing είναι π ιδρυτής των περίφημων CLR και Spin club Recordings κι ένας από τους πιο δραστήριους ραδιοφωνικούς παραγωγούς αυτού του ήχου Από το άλμπουμ ‘Evolution’ και το ‘Collabs 3000: Metallismalbum’, μέχρι τα sets του στο Cocoon, το Amnesia και το Omen, όλα επιβεβαιώνουν πως ο Chris Liebing ενσαρκώνει στον απόλυτο βαθμό ό,τι πρεσβεύει η φιλοσοφία του CLR: Create, Learn, Realize.

Στο Stage 2 – Αcro θα βρεθούν οι:

  • Solomun
  • Tale Of Us

Support: NicoRac / Sysex / Tap

Με παραγωγές και remixes, ο Solomun διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένας από τους πιο καταξιωμένους underground μουσικούς παραγωγούς. Το 2012 ανακηρύχθηκε ως dj της χρονιάς από το Mixmag. Οι εμφανίσεις του στην Ibiza ξεκίνησαν το 2013. To Κυριακάτικο residency στο Pacha άμεσα έγινε το κορυφαίο event τουνησιού.

Οι Tale Of Us, Karm και Matteo δεν είναι τυχαία το αγαπημένο electro δίδυμο του ευρωπαϊκού κοινού. Οι djs και παραγωγοί με έδρα το Βερολίνο μοιράζονται ένα όραμα που συγκεντρώνει στοιχεία από house και techno με επιρροές από pop, nudisco ακόμα και rock. Εμφανίζονται τακτικά στα κορυφαία clubs του κόσμου, όπως είναι τα Watergate και Tenax, ενώ παράλληλα τρέχουν και πιο private μυστικά events, όπως το περίφημο “JustUs” στην πόλη τους τοΜιλάνο.

Τιμές εισιτηρίων στην προπώληση
40 ευρώ, Αrena / 50 ευρώ VIP
Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, seven spots, Reload Stores, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, αθηνόραμα.gr

entertainment.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024