
Μισισίπι: 16 νεκροί από πτώση στρατιωτικού αεροσκάφους
Δεκαέξι είναι οι νεκροί από την πτώση μεταγωγικού αεροσκάφους KC-130 των Αμερικανών Πεζοναυτών στο Μισισίπι, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.
Δεκαέξι είναι οι νεκροί από την πτώση του μεταγωγικού αεροσκάφους KC-130 των Αμερικανών Πεζοναυτών στο Μισισίπι, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.
{{{ map }}}
Τα αίτια του δυστυχήματος εξετάζονται.
Το αεροπλάνο έπεσε σε μια τεράστια έκταση σόγιας, περίπου 160χλμ βόρεια του Τζάκσον, πρωτεύουσας του Μισισίπι.
Eίναι το σοβαρότερο δυστύχημα που σημειώνεται από το 2001 σε στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ.
Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν σημειωθεί έξι ανάλογα δυστυχήματα με το πλέον πρόσφατο το 2012. Τότε είχαν χάσει τη ζωή τους τέσσερα άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
- Charlotte de Witte και Σίλβια Σάλις – Πώς ένα techno πάρτι καθόρισε την επόμενη αντίπαλο της Μελόνι
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην Πάρνηθα – Επιχείρηση απεγκλωβισμού για τον οδηγό
- Ειδικές φωλιές για χελιδόνια και σταχτάρες σε δημοτικά κτίρια τοποθετεί ο Δήμος Αθηναίων