
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
Μεταβολές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ημίθεα Α.Ε., μοναδικού μετόχου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας, κατόπιν και της πρόσφατης ανάληψης της προεδρίας από τον κ. Γεράσιμο Τσιαπάρα.
Μεταβολές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ημίθεα Α.Ε., μοναδικού μετόχου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας, κατόπιν και της πρόσφατης ανάληψης της προεδρίας από τον κ. Γεράσιμο Τσιαπάρα.
Νέα μέλη στο Δ.Σ. είναι ο επιχειρηματίας κ. Βασίλειος Φουρλής και η διευθύντρια του Α’ Παθολογικού τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κα Αναστασία Κουτσούρη.
Κατόπιν αυτών των αλλαγών, η σύνθεση του Δ.Σ. της Ημίθεα Α.Ε. έχει ως εξής:
- Γεράσιμος Τσιαπάρας, Πρόεδρος Δ.Σ.,
- Δημήτριος Νίκας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.,
- Θεμιστοκλής Χαραμής, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ,
- Βασίλειος Φουρλής, Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης, Αναστασία Κουτσούρη, Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, Μέλη Δ.Σ.
Ξένη δημοσίευση
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442