Ο Μέσι «γλίτωσε» με πρόστιμο την ποινή 21μηνης φυλάκισης
Δικαστήριο στην Ισπανία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αντάλλαξε την ποινή φυλάκισης 21 μηνών που είχε επιβληθεί τον περασμένο Ιούλιο στον Λιονέλ Μέσι για φοροδιαφυγή, με πρόστιμο 250.000 ευρώ. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κρίθηκαν πέρυσι ένοχοι από δικαστήριο της Καταλωνίας για απόκρυψη ποσού 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο προερχόταν από τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του 30χρονου μεσοεπιθετικού.
Δικαστήριο στην Ισπανία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αντάλλαξε την ποινή φυλάκισης 21 μηνών που είχε επιβληθεί τον περασμένο Ιούλιο στον Λιονέλ Μέσι για φοροδιαφυγή, με πρόστιμο 250.000 ευρώ.
Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κρίθηκαν πέρυσι ένοχοι από δικαστήριο της Καταλωνίας για απόκρυψη ποσού 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο προερχόταν από τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του 30χρονου μεσοεπιθετικού.
Το δικαστήριο ανακοίνωσε ακόμη ότι αντάλλαξε την ποινή φυλάκισης 15 μηνών που είχε επιβληθεί στον Χόρχε Μέσι με πρόστιμο 180.000 ευρώ.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Μέσι και ο πατέρας του δεν θα περνούσαν χρόνο στη φυλακή μετά την αρχική απόφαση, καθώς στην Ισπανία οι κατηγορούμενοι χωρίς προηγούμενη καταδίκη επιτρέπεται να εκτίσουν οποιαδήποτε ποινή κάτω των δύο ετών με αναστολή.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε σημαντικό ρόλο στη… σκούπα του Ολυμπιακού με τη Μονακό, όμως προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ο νέος τρόπος που εκτελεί βολές. Και είναι απόλυτα πετυχημένος…
Η Μονακό και το τέλος εποχής, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό – Από τον Τζέιμς, στον Ντιαλό και τους «κλεισμένους», που θα παίζουν την επόμενη χρονιά οι παίκτες της