Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεταφορά δραστηριοτήτων της από το Λονδίνο εξετάζει η Deutsche Bank

Μεταφορά δραστηριοτήτων της από το Λονδίνο εξετάζει η Deutsche Bank

Η Deutsche Bank εξετάζει εάν θα μεταφέρει μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων που αφορούν συναλλαγές σε χρεόγραφα από το Λονδίνο στη Φρανκφούρτη ή σε άλλη πόλη της Ευρώπης καθώς ετοιμάζεται για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε πηγή στο Reuters. Η τράπεζα ετοιμάζεται και για το χειρότερο σενάριο του Brexit, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει την απώλεια των λεγόμενων δικαιωμάτων «διαβατηρίου» (passporting) μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ.

Η Deutsche Bank εξετάζει εάν θα μεταφέρει μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων που αφορούν συναλλαγές σε χρεόγραφα από το Λονδίνο στη Φρανκφούρτη ή σε άλλη πόλη της Ευρώπης καθώς ετοιμάζεται για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε πηγή στο Reuters.

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα λεγόμενο κέντρο booking για τις συναλλαγές εκτός Βρετανίας, που αυτή τη στιγμή γίνονται μέσω Λονδίνου, δήλωσε η πήγή που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο του Brexit

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Deutsche Bank θα προχωρήσει σε αλλαγές καθώς εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, αλλά η τράπεζα ετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο του Brexit, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει την απώλεια των λεγόμενων δικαιωμάτων «διαβατηρίου» (passporting) μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ.

Την είδηση για τα σχέδια της Deutsche Bank μετέδωσε αρχικά το πρακτορείο Bloomberg.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024