Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μακ... πέταξε για Ολλανδία και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Ο Μακ… πέταξε για Ολλανδία και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα είναι τις επόμενες ώρες ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Τούμπα με ένα… χαρακτηριστικό post: «Στον δρόμο για τα… ασπρόμαυρα» έγραφε ο Σλοβάκος επιθετικός κάτω από μία φωτογραφία τραβηγμένη μέσα από το αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Ολλανδία. Μάλιστα, την είδηση της οριστικής συμφωνίας με τη Ζενίτ, επιβεβαίωσε σε ρωσική ιστοσελίδα και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης: «Ναι, ο Μακ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα sport-express.ru.

Και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα είναι τις επόμενες ώρες ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Τούμπα με ένα… χαρακτηριστικό post: «Στον δρόμο για τα… ασπρόμαυρα» έγραφε ο Σλοβάκος επιθετικός κάτω από μία φωτογραφία τραβηγμένη μέσα από το αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Ολλανδία.

Για την ακρίβεια, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μακ προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ και από εκεί κατευθύνθηκε οδικώς για το Χορστ, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Τον παίκτη υποδέχτηκαν στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» ο Λούμπος Μίχελ, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που έσπευσαν να τον αποθεώσουν.

Μάλιστα, την είδηση της οριστικής συμφωνίας με τη Ζενίτ, επιβεβαίωσε σε ρωσική ιστοσελίδα και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης: «Ναι, ο Μακ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα sport-express.ru.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφία του Μακ στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, όπου έγραψε: «Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι…»!

Λίγο νωρίτερα ο μάνατζερ του παίκτη, είχε αφήσει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής και όχι δανεισμού από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον Μακ και οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρετε τα πάντα, μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες και των δύο συλλόγων. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι γνωστό αν μιλάμε για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή, αλλά οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά και είναι στο τελικό στάδιο» είπε ο ατζέντης του Μακ, στην ολλανδική ιστοσελίδα «Pitreport.nl».

Από την άλλη, ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, αρκέστηκε να πει: «Έχουμε αναπτύξει άριστες σχέσεις με την ελληνική ομάδα».

Ο Σλοβάκος άσος πίεζε το τελευταίο διάστημα όσο μπορούσε προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα του «Δικεφάλου» με την οποία έκανε εμφανίσεις που τον μονιμοποίησαν και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024