
Ταχύπλοο τραυμάτισε θανάσιμα 54χρονο ψαροντουφεκά
Τραγικό θάνατο βρήκε 54χρονος υποβρύχιος αλιέας, στη θαλάσσια περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής, όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος.
Τραγικό θάνατο βρήκε 54χρονος υποβρύχιος αλιέας, στη θαλάσσια περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής, όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, ο υποβρύχιος αλιέας περισυνελέγη αρχικά από τον χειριστή του ταχύπλοου και μεταφέρθηκε στη ξηρά με ακατάσχετη αιμορραγία.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, ο άτυχος ψαροντουφεκάς διενεργούσε αλιεία χωρίς σημαδούρα εντοπισμού του και σε οριοθετημένο χώρο διαύλου σκαφών αναψυχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
