Νέο διετές μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές
Την έναρξη του νέου κύκλου του διετούς μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές: Διάγνωση και Θεραπεία 2017-2019» ανακοινώνουν το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), η Α' Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και η ΑμΚΕ «Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές».
Την έναρξη του νέου κύκλου του διετούς μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα «Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές: Διάγνωση και Θεραπεία 2017-2019» ανακοινώνουν το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), η Α’ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και η ΑμΚΕ «Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές».
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας καθώς και σε καθηγητές που ασχολούνται με τη σεξουαλική αγωγή.
Το σεμινάριο στοχεύει στη μετάδοση βασικών επιστημονικών γνώσεων και να καταστήσει τους εκπαιδευόμενους ικανούς να χειρίζονται θέματα που άπτονται της σεξουαλικότητας στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνίας.
Πληροφορίες στο: www.epipsi.gr
Ξένη δημοσίευση
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Νέα πολιτική ηθική με παλιά υλικά;
