
Αισιόδοξοι πάνω από το 50% των γερμανών επιχειρηματιών του εξωτερικού
Η πλειονότητα των γερμανικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό είναι πιο αισιόδοξες για την επιχείρησή τους απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν, αποκαλύπτει έρευνα των γερμανικών εμπορικών επιμελητηρίων DIHK που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη. Περίπου το 56% των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα του δήλωσαν ότι αναμένουν βελτίωση των δραστηριοτήτων τους τους επόμενους 12 μήνες. Παρά την αισιοδοξία, το 50% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι θεωρεί τους πολιτικούς κινδύνους ως τη βασική απειλή για τις επιχειρήσεις τους τον επόμενο χρόνο.
Η πλειονότητα των γερμανικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό είναι πιο αισιόδοξες για την επιχείρησή τους απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν, αποκαλύπτει έρευνα των γερμανικών εμπορικών επιμελητηρίων DIHK που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.
Περίπου το 56% των 4.000 επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα του DIHK δήλωσαν ότι αναμένουν βελτίωση των δραστηριοτήτων τους τους επόμενους 12 μήνες, ενώ πάνω από το ένα τρίτο δήλωσε ότι αναμένει να βελτιωθούν οι οικονομίες στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται.
Οι μισοί φοβούνται λόγω Brexit
Παρά την αισιοδοξία, το 50% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι θεωρεί τους πολιτικούς κινδύνους ως τη βασική απειλή για τις επιχειρήσεις τους τον επόμενο χρόνο.
Οι διαπραγματεύσεις της Βρετανίας για την έξοδό της από την ΕΕ, η αμερικανική εμπορική πολιτική και ο προστατευτισμός αναφέρθηκαν ως βασικοί κίνδυνοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς η ΑΙ μας υπόσχεται λιγότερες δουλειές στο σπίτι και περισσότερο χρόνο για όσα έχουν πραγματικά σημασία για εμάς
- Πασχαλινή εκδρομή: Όλα όσα θα χρειαστείτε για την πιο όμορφη ανοιξιάτικη απόδραση
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
- Υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ: Παρά τις εβδομάδες επιθέσεων, το οπλοστάσιο του Ιράν παραμένει ανθεκτικό
- Σεισμός στη Θεσπρωτία
- Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ


