
Ρήγμα στην «Ώρα Αποφάσεων» με διαφοροποίηση Ραγκούση
Οι συνιδρυτές της «Ώρας Αποφάσεων», Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος και Γιώργος Φλωρίδης, με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης αποχώρησε από την «Ώρα Αποφάσεων», μετά την απόφασή του να αποδεχθεί τη πρόσκληση και να παραστεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Οι συνιδρυτές της «Ώρας Αποφάσεων», Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος και Γιώργος Φλωρίδης, με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης αποχώρησε από την «Ώρα Αποφάσεων», μετά την απόφασή του να αποδεχθεί τη πρόσκληση και να παραστεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Νωρίτερα, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, o Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε: «Ακουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων.
»Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της “Ώρας Αποφάσεων” για να παραστώ και να μιλήσω» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.
«Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί» αντέδρασαν οι ιδρυτές της «Ώρας Αποφάσεων».
«Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ, είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν» πρόσθεσαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε συνθήκες βαλκανοποίησης ζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι – Αποκαλυπτική νέα έρευνα
- Nate Smith: Ο ντράμερ που ένωσε από τη jazz μέχρι τη groove μουσική
- Χολαργός: Τι όπλισε το χέρι του 57χρονου που πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Οι δύο κρότοι και η φωνή για «βοήθεια»
- Άγρια επεισόδια στην πρωτεύουσα της Βολιβίας – Οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ροδρίγο Πας
- Οι τέσσερις τρόποι με τους οποίους εκδηλώνεται το άγχος
- Ομοβροντία κατά του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου Τουρισμού – Τα σημεία τριβής

