
Παπανάτσιου: Σε πέντε δόσεις η καταβολή του ΕΝΦΙΑ
H κυβέρνηση εξετάζει η καταβολή του ΕΝΦΙΑ να πραγματοποιηθεί σε πέντε δόσεις, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιανουάριο, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου.
H κυβέρνηση εξετάζει η καταβολή του ΕΝΦΙΑ να πραγματοποιηθεί σε πέντε δόσεις, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιανουάριο, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι έως το τέλος του έτους υπάρχει η δέσμευση να εναρμονιστούν οι αντικειμενικές με τις εμπορικές αξίες. Επισήμανε πως σε πολλές περιοχές οι αντικειμενικές αξίες είναι πολύ χαμηλότερες από τις εμπορικές, για να συμπληρώσει πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποτελούν πανάκεια οι αντικειμενικές.
Για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 τόνισε πως θα γίνουν πιο αναλογικά και θα συνυπολογίζονται κυβικά, ρύποι και παλαιότητα. Επιβεβαίωσε ότι οι φορολογικές δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 17 Ιουλίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Ιουλίου.
Σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις της φοροδιαφυγής και την απόφαση του ΣτΕ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για να αντιμετωπίσει το θέμα και να μην συνεχιστεί η φοροδιαφυγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορίνθου: 25 ετών ο νεκρός – «Έγινε αντιληπτή σε απόσταση 25 χιλιομέτρων»
- Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 62χρονος σε δυστύχημα με αλυσοπρίονο
- Μακάμπι: Ανανέωσε Λούντμπεργκ για τρία χρόνια (pic)
- Η Γκρέισι Έιμπραμς είναι η «κόρη από την κόλαση» και έφτασε στην κορυφή του Billboard 200
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας–Μαρίας Παναγιωτοπούλου
- Περιστατικά σαλμονέλας και στην Αττική – Εννέα άτομα στο νοσοκομείο Νίκαιας
