
Ο Μανιάτης συμπαίκτης με τον Τζαβέλλα στην Αλάνιασπορ
Τι και αν πριν από μερικά χρόνια η σχέση τους κυρίως στην Εθνική πέρασε μια δύσκολη περίοδο (έπειτα από ένα τσακωμό σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού), οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι πλέον συμπαίκτες στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας! Ο πρώην πλέον άσος του Ατρομήτου ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο που την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση.
Τι και αν πριν από μερικά χρόνια η σχέση τους κυρίως στην Εθνική πέρασε μια δύσκολη περίοδο (έπειτα από ένα τσακωμό σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού), οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι πλέον συμπαίκτες στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας!
Ο πρώην πλέον άσος του Ατρομήτου ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο που την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση.
Στην Αλάνιασπορ βρίσκεται από τις αρχές του 2017 και ο Γιώργος Τζαβέλλας, όταν διέκοψε ξαφνικά τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μανιάτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στα 31 του ανοίγει ένα ακόμη κεφάλαιο στην καριέρα του, έχοντας περάσει και από το Βέλγιο με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης.
Μάλιστα, Τζαβέλλας και Μανιάτης θα είναι και πάλι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα έπειτα από επτά χρόνια μετά την κοινή παρουσία τους στον Πανιώνιο!
Αξίζει να αναφερθεί πως η Αλάνιασπορ καλωσόρισε τον Μανιάτη (και) στα ελληνικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο


