Μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Νοέμβριο, που έγινε αιτία να χάσουν τη ζωή τους 19 παίκτες και ο προπονητής της Σαπεκοένσε, η βραζιλιάνικη ομάδα κάνει μια νέα αρχή. Η ομάδα της Βραζιλίας θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στο καθιερωμένο φιλικό στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας της Καταλονίας, Ζοάν Γκαμπέρ, στις 7 Αυγούστου. Με το φιλικό αυτό, η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της θέλει να βοηθήσει το σύλλογο της Βραζιλίας στη διαδικασία της νέας αρχής, που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις