Προ των πυλών ο καύσωνας με τον υδράργυρο κοντά στους 43 βαθμούς
Κόκκινο θα χτυπήσει ο υδράργυρος από αύριο, Πέμπτη, φέρνοντας τη χώρα αντιμέτωπη με τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού. Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, σημειώνοντας ότι από σήμερα, Τετάρτη, ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία, η οποία θα φτάσει έως και τους 43 βαθμούς την Παρασκευή.
Κόκκινο θα χτυπήσει ο υδράργυρος από αύριο, Πέμπτη, φέρνοντας τη χώρα αντιμέτωπη με τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού.
Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων σημειώνοντας ότι από σήμερα Τετάρτη ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία, η οποία θα φτάσει έως και τους 43 βαθμούς την Παρασκευή.
Αναλυτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει κατά τόπους:
Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας: Σήμερα, Τετάρτη τους 39 βαθμούς Κελσίου, αύριο, Πέμπτη τους 40-41 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή και το Σάββατο τους 42 και πιθανώς τους 43 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στα δυτικά τους 37 – 39 και στα υπόλοιπα τους 40-42 βαθμούς Κελσίου.
Στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές: Σήμερα Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη τους 35 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή και το Σάββατο τους 36-38 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στα δυτικά τους 33-35 και στα υπόλοιπα τους 37-39 βαθμούς Κελσίου.
Την Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση η οποία θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.
Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.
- Διαβάστε επίσης: Καύσωνας: Συμβουλές για τις ευπαθείς ομάδες
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442