
Πακέτα προσφορών για τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο
...
Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει και φέτος τα ειδικά πακέτα προσφορών – μια ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά πριν από δυο χρόνια και σημείωσε τεράστια επιτυχία – τα οποία αφορούν στις δυο καλοκαιρινές του παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου: «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μια μουσική παράσταση σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού (21 και 22 Ιουλίου) και «Άλκηστη» του Ευριπίδη (28 και 29 Ιουλίου).
Προσφέρονται 1.000 εισιτήρια ανά ημέρα στην τιμή των 16€ για το άνω διάζωμα και 500 εισιτήρια ανά ημέρα των 26€ στο κάτω διάζωμα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς προς και από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Στα πούλμαν τους θεατές θα συνοδεύουν θεατρολόγοι οι οποίοι θα τους παρέχουν στοιχεία για τους συγγραφείς και την εποχή τους, για τα έργα, το είδος και την παράσταση.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο κεντρικό ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) από 4 έως και 19 Ιουλίου για την «Ειρήνη» και 4 έως και 26 Ιουλίου για την «Άλκηστη».
Ώρες αγοράς των εισιτηρίων: Τρίτη έως Παρασκευή 09:00-16:00 και Σάββατο 10:00-15:00.
entertainment.in.gr
- Politico: Πώς ο Τραμπ μπορεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ εκ των έσω – Τα πέντε σενάρια
- Το… κλειδί για να πάει στη Μπαρτσελόνα ο Μπερνάντο Σίλβα
- Κατέρρευσε ο απεργός πείνας για τα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας
- Η Κάλας υποβαθμίζει τις φήμες για αντιπαλότητα με την φον ντερ Λάιεν – «Ιστορίες για γατοκαβγάδες», λέει
- Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο in: Η ανακύκλωση της συζήτησης για το 2015 βολεύει τον Μητσοτάκη — η Αριστερά πρέπει να κοιτάξει μπροστά
- Είδος πολυτελείας το σουβλάκι – Φτάνει πλέον τα 5 ευρώ το τυλιχτό

