Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακρόν καλεί Βουλή και Γερουσία στις Βερσαλλίες

Μακρόν καλεί Βουλή και Γερουσία στις Βερσαλλίες

Τη σκέψη να απευθυνθεί σε κοινή συνεδρίαση Βουλής και Γερουσίας, όχι στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης, αλλά στις Βερσαλλίες, κάνει Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησής του.

Τη σκέψη να απευθυνθεί σε κοινή συνεδρίαση Βουλής και Γερουσίας, όχι στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης, αλλά στις Βερσαλλίες, κάνει ο Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησής του.

Μιλώντας στο δίκτυο LCI, ο Κριστόφ Καστανιέ δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε την πληροφορία ότι αυτή η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Ανάκτορο στις 3 Ιουλίου.

Eν τω μεταξύ, στην πρώτη δημοσκόπηση σχετικά με την πορεία του νέου προέδρου, το 64% των Γάλλων εμφανίζεται ικανοποιημένο (με μια σχετική διαβάθμιση) από την παρουσία του.

Το αντίστοιχο ποσοστό του Ολάντ, το 2012, ήταν 61%. Εξαιρετικά καλή είναι και η εικόνα του πρωθυπουργού του Εντουάρ Φιλίπ.

Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, το κόμμα REM που ίδρυσε ο Μακρόν κέρδισε 309 έδρες στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024