Έτοιμος να αναλάβει τη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή είναι ο Κώστας
Μίσσας. Στο περιθώριο του Antetokunbros Event, στο ΟΑΚΑ, ο έμπειρος
τεχνικός δεν διέψευσε, σε δηλώσεις του στον COSMOTE TV, το σενάριο να
είναι αυτός ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός που θα καθοδηγήσει την εθνική
ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και ο
Τζωρτζής Δικαιουλάκος, ενώ ενεργοποιείται και ο αρχηγός της εθνικής του
2005 που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2005, Μιχάλης
Κακιούζης.
Έτοιμος να αναλάβει τη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή είναι ο Κώστας Μίσσας. Στο περιθώριο του Antetokunbros Event, στο ΟΑΚΑ, ο έμπειρος τεχνικός δεν διέψευσε, σε δηλώσεις του στον COSMOTE TV, το σενάριο να είναι αυτός ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός που θα καθοδηγήσει την εθνική ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2017.
Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και ο Τζωρτζής Δικαιουλάκος, ενώ ενεργοποιείται και ο αρχηγός της εθνικής του 2005 που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2005, Μιχάλης Κακιούζης.
O Kώστας Μίσσας δήλωσε σχετικά: «Θεωρώ πως όλο αυτό το σενάριο θα έχει νόημα, θέση και ουσία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αύριο, μεθαύριο θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».
Σπουδαία κίνηση από την Τσέλσι που έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της. Για τέσσερα χρόνια θα υπογράψει ο Ισπανός και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.