
Ο Σλούκας παρέμεινε στη «Φενέρ» παρά την προσφορά από ΠΑΟ
Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο ως το 202. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε τουλάχιστον ως το 2020, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον τουρκικό σύλλογο.
Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σλούκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Φενέρ, η οποία έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 4,5 ασίστ.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν επισημοποιηθεί η παραμονή του Έλληνα άσου στην Κωνσταντινούπολη, είχε διαρρεύσει η είδηση πως ο Παναθηναϊκός του είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τριετή συνεργασία με συνολικές απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ (2 εκατομμύρια ετησίως)!
Ο 27χρονος γκαρντ ωστόσο, είχε θέσει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στην Φενέρ και έτσι θα συνεχίσει κάτω από τις οδηγίες του Ζοτς.
«Νέο συμβόλαιο, ίδια οικογένεια»
Σε… πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Φενέρ. Ο διεθνής γκαρντ αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας με την «Φενέρ» ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στην οποία σχολίασε: «Νέο συμβόλαιο, ίδια οικογένεια. Στη Φενέρ μέχρι το 2020. Έχουμε ακόμη πολλά να κατακτήσουμε μαζί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής
- Δύο μαύρα πουκάμισα: Backstage φωτογραφίες από την Κρήτη
- Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα
