
Τη Δευτέρα η συζήτηση των ερωτήσεων στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου
Στη Βουλή συζητείται το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας το θέμα της φερόμενης επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις.
Στη Βουλή συζητείται το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας το θέμα της φερόμενης επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις.
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα προαναφερόμενα ζητήματα, και, όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, η κυβέρνηση θα απαντήσει δια των αρμοδίων υπουργών.
Ειδικότερα, στις 5 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το «Noor 1». Ο κ. Κοντονής θα απαντήσει και σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας
- Το Ιράν προειδοποιεί με αντίποινα για τις αμερικανικές επιθέσεις – Το Ισραήλ σκότωσε 31 ανθρώπους στον Λίβανο
- Το κόλπο γκρόσο της Μπάρτσα με το νέο «διαμάντι» της Βραζιλίας
- ΗΠΑ: Αγνοούνται εννέα άνθρωποι μετά τη φονική διαρροή χημικών σε εργοστάσιο χάρτου στην πολιτεία Ουάσινγκτον
- ΕΛ.Α.Σ: το μανιφέστο, το όνομα και η σημασία του για τον δημοκρατικό χώρο
- Η Μαρία Παπαγεωργίου στη σκηνή του Θεάτρου «Δόρα Στράτου

